Az őszödi beszéd kiszivárogtatása után játszódó politikai krimit elsőként a Corvin moziban vetítették le. A film százezredik nézője egy budapesti moziba ült be, hogy megnézze a nem mindennapi thrillert.

Hirdetés

Az alkotók egy rendkívül feszült politikai thrillert hoztak létre, amelynek középpontjában a kisember reménytelen küzdelme áll az elnyomó rendszer ellen. A drámai hatást a kiváló színészi alakítások teszik teljessé.

„Aki csalással hatalmat szerez és erőszakkal megőrzi, az nem demokrata„ – mondta korábban Kálomista Gábor, az Elk*rtuk című magyar játékfilm producere az M5 csatornának a produkció bemutatója apropóján.

Forrás: metropol.hu

Brüsszelben is bemutatják az Elk*rtukat

A Polgári Magyarországért Alapítvány Brüsszeli Képviselete és a Magyar Hullám Közéleti és Kulturális Társaság szervezésében november 9-én Brüsszelben kerül bemutatásra az Elk*rtuk című, valós eseményeket feldolgozó politikai thriller. „2006-ban Gyurcsány Ferenc parancsára rendőrcsizmák tiporták a jogállamiságot hazánkban, az akkor már uniós tagállam Magyarországon. Azonban Brüsszel urai, a “jogállamiság” brüsszeli élharcosai és az európai baloldal aktivistái fülük botját sem mozdították. Ha kicsit is érdekli őket a jogállam valódi védelme, akkor jöjjenek el megnézni a jogállamiságra brutálisan rátámadó Gyurcsány-féle tömeges rendőrterrort bemutató filmet” – emelte ki Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője.

A további részletekről IDE KATTINTVA a Magyar Nemzet honlapján olvashatnak.

Korábban írtuk