Hirdetés

Háborúról beszélünk, pedig az Üzleti Tervet kell elemeznünk, melynek most ez a háború a hivatkozási bázisa. Lehet szankciókat bevezetni, melyek egyrészt kontinensnyi embertömegek összehorpadását eredményezik, másrészt üzleti ágak és piacok ein­standolását teszik lehetővé. Végrehajtási segédleteként sorolhatjuk mindazokat a hirtelen fellépő anomáliákat, amelyekkel lelki és szellemi mocsárrá változtatható Európa és a sátáni erő gazdateste, az USA. Kezdődött mindez a női idomokra való harminc évvel ezelőtti rácsodálkozások felhánytorgatásával. Majd jött a hódító seregek migránsoltatása, zöldbűnözők térhódítása, a Covid és üzleti ágai mortalitási próbája és engedelmességi vizsgája, egyre durvábbá váló variációk BLM témára, a túlfeszített gender-egyenjogúsítás, majd mindez összekeverve és besózva a gáz-, olajmegvonással. Mindez azért, hogy megvalósuljon Európa népei és gazdasága teljes legyalázása.

A világ normális értékrendjének felfordítása érdekében verik keresztül azt is, hogy a társadalomra legkülönfélébb módon veszélyes köztörvényes bűnözőknek jól kell érezniük magukat ítéletük végrehajtására szolgáló intézményeinkben. Ez ügy egyrészt erős európai segédlettel jó üzletet ad bizonyos tűz körül csoportosuló ügyvédeknek, másrészt segít kisiklatni a normális emberi értékekbe vetett bizalmat. Ezen az egyetlen felületen több ponton támadja a sátáni hatalom a nemzet védekezését. 1. Nem ismerik el a kerítés egész Európát védő szerepét, nem is vesznek részt építésében, fenntartásában. 2. Nem ismerik el jogunknak, hogy törvényeinkkel adjuk másik lábát a védekezésnek, nem is vesznek részt az elfogott embercsempészek büntetésében – ellenkezőleg: ránk rónak büntetést börtöneink túlzsúfoltsága miatt. Ez is az Üzleti Terv része: nem a tisztességes eljárásokon, hanem a gerincek megtörésén a hangsúly. A rászedettet visszakísérjük a túloldalra, de ha a szervezőket, vezetőket nem csukjuk le, semmit se ér a törvényünk – azaz semmit se ér a szavunk. Ezt intézik magyar ügyvédek: fizessünk, hogy betarthassuk törvényeinket.

Dél-Amerika egyes államaiban van visszatartó erő abban, hogy senki nem vágyik az ottani börtönökbe… Itthon meg, ha a rab nem tud a cella közepén kilovagolni valami tengerből, rögtön kigördülnek a gyémántkönnyek. S ez így lesz, amíg az Üzleti Terv érdekében képesek szétgázolni minket rejtett hatalmak. Mert rovásunkra igyekeznek megoldani minden olyan problémát, amelyek nélkülük nem lennének. Ezért van a csiki-csuki is. Ha becsukjuk a csempészeket, óriási lukakat ütünk pénzügyünk hajóján. Ha hagyjuk őket a francba, óriási lyukakat támasztunk nemzetbiztonságunkon.

Korábban írtuk