Hirdetés

A haldokló MSZP vörös csillaga, Kunhalmi Ágnes vagy elnevette, vagy átsírta a szocia­lista éveket, vagy fogalomzavarban szenved. Azt mondta szegény, akkor kell leginkább baloldalinak lenni és demokratának, amikor semmi nincs rendben. Azaz most kell a kormányváltás.

Most én küszködök a sírással, nevetéssel, illetve mindkettővel. Nem tudom, hogy sírva nevessek-e vagy nevetve sírjak. Megéltem nyolcvanhat évet, amely alatt sok minden történt, de a legrosszabb a baloldali, demokráciának nevezett időszak volt. Az ország minden területen leépült. Ha csak az oktatásra gondolok, már kiráz a hideg. Olyan tanárok taníthattak, nevelhették gyermekeinket, akik azért kerültek be főiskolára vagy egyetemre, mert az apuka szochazáért érdemrendes volt, de a tantárgyról, amiből diplomát kapott, fogalma sem volt.

De említhetném az egészségügyet is, amely szintén baloldali, demokratikus vezetés alatt ment tönkre. Gyurcsány Ferenc is elismerte, hogy az ő vezetése alatt javulás nem történt, édesanyja csak azért kapott jó ellátást, mert felismerték, kinek az édesanyja, és lehetne még sorolni.

Ha figyelik az elmúlt évtized fejlődését, össze lehet hasonlítani a bal- és a jobboldali vezetést. Csak vigyázzunk, nehogy sikerüljön a kormánybuktató terv.

Korábban írtuk