Hirdetés

Helyre kellene tenni annak a megállapításnak az érvényét is, miszerint hazánk lenne az EU fekete báránya, mivel nem jogállam, mivel diktatúra van, és sorolhatnánk az igaztalan érvek sokaságát. Az ilyen kijelentésekkel szemben valami módon fel kellene világosítani az európai közvéleményt, hogy a valótlanságok terjesztői azok a balliberális körök, amelyeknek képviselői benn ülnek az EP-ben, ott is és itthon is ők szolgáltatják a hamis érveket és híreket a saját hazájuk ellen, az európai társaik pedig szajkózzák azokat.

Arról is érdemes lenne beszélni, hogy milyen végtelenül alacsony színvonalú a balliberális világhálózat mondanivalója és céljai. Ennél csak a látók és a tudók közömbössége elszomorítóbb.

Mindenesetre elszomorító az a tudat is, hogy tanult képviselők, politikusok és közéleti szereplők nehezen építgetik a hazugságözön megcáfolásának módját és ellenszerét.

Ideje lenne már egy erősebb kezű és még bátrabb és keményebb irányítás érvényesülésének, mert a balliberálisok egyre jobban elszemtelenednek. Ennek kirívó példája a momentumos nyikhajok arroganciája, ami a legvadabb fenyegetésektől sem riad vissza. És ez csak főpróba lehet, a jelek szerint nagy „előadásra” készülődnek.

Korábban írtuk