Hirdetés

Végh Antal írótól kölcsönöztem dolgozatom címét. Mert mi más jutna eszembe? Mert mit látok, hallok, olvasok hónapok óta? A Hír TV-ben, Pesti TV-ben, a Magyar Nemzetben, no és főleg a Demokratában is egyre többet foglalkoznak egy aberrált, idióta, a világot pusztulásra ítélő mozgalommal, az LMBT-izével. Szánalmas! Hitvány emberek perverz vágyait kell elemezni, arra reagálni a normális konzervatív médiának. És unalmas is! Mármint a balliberális beteges meleg büszkeség állandó propagálása. Írói példaképem, Végh Antal jut ilyenkor mindig eszembe, a Fekete szivárvány…

Emberek! Ha mindenki …zi lesz, és még propagálja, meg büszke is rá, akkor előbb-utóbb ki fog halni az emberiség. Illetve „csak” a fehér faj, mert a színesek bizony elég szaporák mostanában is.

Nem csoda, hogy ezekről a megalázó nemváltó műtétekről az embernek a második világháború alatt történt bizonyos orvosi kísérletek jutnak eszébe. Hitler meg esetleg mosolyog a sírjában, hogy mi lett Németországból. (Olvasom a Demokratában, hogy valaki szerint még Észak-Koreában sincs akkora agymosás, mint Európa bornírtabb felében.)

Korábban írtuk