Hirdetés

Április harmadika óta több mint hárommillió kormánypárti szavazóval együtt várom a bukott ellenzéki vezetők gratulációit a Fidesz–KDNP-nek és Orbán Viktornak elsöprő győzelmük alkalmából. Amikor e sorokat írom (május elsején), még nem történt meg.

Továbbá várom hárommillió hazafi nevében az EU képmutató, jellemtelen vezetőitől és az ukrán zenebohóctól a hálálkodást és köszönetet, amiért 600 ezer ukrán menekültet etetünk, elszállásolunk. Vajon mennyire becsülik ezt meg az USA-ban. Németországban, sőt Ukrajnában?

Elvárom a bocsánatkérést a hazánk ellen 12 éve tartó kettősmérce-alkalmazás, hazugságözön miatt, amelyet mindennap leöntenek ezzel a beteges jogállamisági szósszal.

Legyen vége a brüsszeli és a hazai ellenzék részéről a folyamatos nácizásnak, mert hazánk soha nem volt az! Ellenben kéretik náci ügyben körülnézni az USA-ban, Németországban és Ukrajnában. Érdekes, szomszédainknál lehet horogkeresztes zászló alatt harcolni. Meg más módon vegzálni, sőt kivégezni a vezetőknek saját népüket. De az ukrán ripacs országában minden rendben van a jogállamiság tekintetében?

Érzem, látom Zalában és az országban: érik a 2026-os kétharmados Fidesz–KDNP-s győzelem.

Korábban írtuk