Hirdetés

Dobrev Klára arra kérte az Európai Parlamentet, hogy büntesse meg Magyarországot. Klára asszony, nem elég büntetés az Magyarországnak, hogy ilyen háttérrel (Gyurcsány, Apró) még mindig részt vehet a politikai közéletben? Még további büntetést kér országunknak?

Valamint hazafias kötelességének érzi, hogy küzdjön Orbán Viktor rendszere ellen. Ezért ment ki Brüsszelbe. Az nem zavarja, hogy a magyar nép már háromszor szavazta meg kétharmados többséggel? Milyen hazafi Dobrev Klára? A hazafiak védik a hazájukat, ezt már megtanulhatta volna az utóbbi években.

Dobrev Klára olyan Európáról álmodozik (álmodoztatják?), ahol mindenki jólétben él, és ahol nincsenek másodrangú állampolgárok. Miért nem teremtették ezt meg akkor, amikor a férje volt hatalmon? Nem ért rá, mert adót, rezsit kellett emelni és elszegényíteni a népet? A nép vagyonát eladták a külföldieknek, még az aranykészletünket is, de hogy az ára hova lett, arról sosem adtak számot. Levonjuk belőle az annak idején egy kórháznak adott 20-25 maszkot, de hol a vagyon „maradék” része, ami még szétosztásra vár, hogy megszűnjön a másodrangú állampolgárság?

Attól, hogy Brüsszelben büntetésért könyörög, még nem lesz jólét Magyarországon.

Ami egyébként a büntetést illeti, hát azt jövő tavaszra minden bizonnyal megkapják.

Korábban írtuk