Hirdetés

Márki-Zay Péter. Igen, ő lett a miniszterelnökségre kijelölt személy, és látszik is, amint igyekeznek beépíteni az egész magyar társadalom tudatába. (Karácsony főpolgármesterségével a budapestieknél ez sikerült is, de neki ennyivel meg kell elégednie.)

Márki-Zay Péter főnöke Gyurcsány Ferenc főnöke is, és úgy látom, hogy a főnökük Márki-Zayt „kezelhetőbb” és – vitathatatlanul – jobb külső és belső adottságokkal rendelkező miniszterelnök-jelöltnek tartja, mint Karácsonyt vagy akár Dobrev Klárát férje társadalmi elutasítottságának terhével.

Amikor Márki-Zay és Gyurcsány közös főnökét említem, nem Sorosra gondolok. Egy ország letiprásához nem elég a pénz. Ahhoz politikai és mögötte katonai hatalom is szükséges. Olyan hatalomra, amely képes egy országról azt hazudni, nukleáris és vegyi fegyvereket birtokol, lázba hozva vele a világot, csak hogy „megvédhesse” – az ország elpusztításával Több példát helyhiány miatt nem említek. Mégis. Ukrajnára is gondolhattam volna.

Visszatérve ránk, szerintem tehát a Márki-Zay Péter-jelenségre nagyon kell vigyázni, minden figyelmünket rá összpontosítani.

Korábban írtuk