Hirdetés

Nem olyan rég fenyegető üzeneteket kapott Giorgia Meloni az embercsempészektől, hogy lelövik, ha üzletükbe piszkál. Európa egyik oszlopának, Olaszországnak a miniszterelnökét fenyegetik titkos ösvényeken utaztatók. Mi bontható ki ebből?

Az uniót foglyul ejtette megvásárolt és fogott „elitje” és az a külső erő, amelynek üzleti tervében szerepel Európa őshonos népeinek színkeverése. Egyre magabiztosabban jönnek a hódítók, már nyíltan támadnak. Az alvezérecskék egymással is fegyveres harcot vívnak, mert már magukénak érzik a határ mentét: „ez az én területem!” Tehát már nem a szerbeké és pláne nem a magyaroké (belgáké, svédeké, franciáké). A németekből mintha előbújt volna precizitásuk: aki itt van már legalább hat hónapja, választójogot kap. Állampolgárságot egyelőre még nem, választójogot igen – és megszűnik a kié ez a föld? kérdése… Az EU táskahordozói előrébb járnak: megszüntetnék azon államok szavazati jogát, amelyek idegesítő vétóikkal zavarják az összhangot.

Az unió vonalvezetéséhez simuló országokban erős visszakanyarodás látszik a „népi demokráciához”. Ahol a nép azt vélheti, mondhatja, teheti, amit diktálnak neki. A közös, nagy engedelmességi vizsgát a Covid idején vezényelték le, helyi lakmuszpróba Budapesten az utak és hidak lezárása: szokjátok, hogy például nincs autózás. Szervezzétek át az életeteket! És központi végrehajtó akarat kell mindenben. WHO az egészség(!)ügyben, és már hullanak a téglái különböző nagy világvallások templomainak, mert egyetlen egy világvallásra lesz csak szükség – arra is ideig-óráig.

Hiába mélázunk bele a süket csendbe – látható, hogy valami luciferi erő gyorsított menetben igyekszik legázolni Európát.

Korábban írtuk