Hirdetés

Magyarországra veszélyes magyarországi „magyar” párt. A Momentum pártvezetésében több külföldi állampolgár és rengeteg külföldi genderországban érzékenyített magyarellenes ügynök van, akik az EU-ban és az országban is Magyarország érdekei ellen szorgoskodnak, a vadliberalizmus tanai szerint. A teljesség igénye nélkül: Donáth Anna (Hollandia), Cseh Katalin (Kanada, Hollandia), Fekete-Győr András (Franciaország, Németország), Berg Dániel (Amerikai Egyesült Államok), Tompos Márton (Hollandia), Hajnal Miklós (Anglia, Németország), Orosz Anna (Németország), Bedő Dávid (Svédország), Tóth Endre (Amerikai Egyesült Államok), Soproni Tamás (Anglia, Egyesült Amerikai Államok), Gelencsér Ferenc (Anglia). Megjegyezendő ezekről, hogy nagy többségük, a CEU-n és az ELTE-n is köszörülték libernyák politikai arcélüket.

A Schengen-konform Románia. A sógoroknak igazuk van akkor, amikor gáncsolják Romániát a schengeni övezethez való csatlakozáshoz. A brüsszeli arab merénylő román útlevéllel koslatott egész Európában, s azt Franciaországban vásárolta 3000 euróért.

Minden csoda 3 napig tart. Tartja ezt egy régi okos közmondásunk. És tökéletesen igaz ez még ma is. Most, hogy kitört a békétlenség újból a Közel-Keleten, az orosz–ukrán fegyveres egymásnak feszülés majdnem elfelejtődött. Sír is az ukrán, és örvend az orosz. Kíváncsi vagyok arra, hogy az újabb „csoda” mikor fogja feledtetni a régit, és milyen igazolása lesz annak.

Korábban írtuk