Hirdetés

A történelemben nem ismerünk még egy olyan ostoba, öngyilkos rasszt, mint amilyennek most látjuk az európai és amerikai fehér embert. Aki felfoghatatlan módon, brutálisan megalázkodva adja fel (el?) múltját, jelenét és jövőjét. Azért, mert egy bűnöző néger meghalt. Istenem, hány színes bőrű hal meg naponta az USA-ban a feketék közötti nézeteltérések miatt?

Még egyszer: érthetetlen és felfoghatatlan ez a fehér öngyűlölet. És érdekes, miért mindig csak a négerek sírnak a sok évszázados sérelmeik miatt? A néger színészek, sportolók, zenészek, akik dollármilliókat keresnek, azok is elnyomottak? Vagy csak a részeges, kábítószeres feketéket kell megérteni? Arról miért nem ír a liberális (hazug) sajtó, hogy az indiánok, akiket majdnem kiirtottak, miért nem kapnak kárpótlást? Miért csak a BLM fontos vezérfonal? Azt meg kikérem magamnak a fehérek és mindenki nevében, hogy csak a feketék élete volna a fontos! Mert szerintem minden élet az.

De maradjunk csak itthon. Mi lenne, ha az Orbán-kormány a mongoloknak, törököknek, osztrákoknak, oroszoknak benyújtana egy kárpótlási kérelmet a régi sérelmeiért? Rajtunk röhögne az egész világ. (A komcsik által kivégzett százmillió életét ki fizeti meg?)

Az is megérne egy doktori disszertációt, hogy az érzékeny, büszke négerek vérig sértődnek, ha négernek nevezik őket. Máskor meg törnek-zúznak, gyilkolnak, ha „feketézik” őket. Érthetetlen az egész.

(Japán is kap kárpótlást azért, mert „leatombombázták” őket?

Lehet, hogy ennek az őrületnek sohasem lesz vége?

Korábban írtuk