Hirdetés

Ahogy múlik az idő, egyre jobban undorodom az összes ellenzéki politikus és tollforgató látványától és megszólalásától. Ennek oka pedig, hogy állandóan mindenről és mindenkiről gonosz módon hazudnak, álhíreket terjesztenek. Csak egy példa. Nyáron harsogták, hogy alig nyaralnak az emberek, meg hogy üres a Balaton. (Először is nem a Balaton üres, hanem a fejetek!) A lányom májusban csak augusztus 29-re tudott helyet foglalni Gyenesdiáson egy szállodában. Sok kedvenc helyén próbálkozott, mindenhol telt ház volt a tó körül.

De városunkban is telt házzal működik az összes szálloda, panzió. Az éttermekben előre kell asztalt foglalni, mert azokban is telt ház van. Zalakaroson, Alsópáhokon, Hévízen, hogy csak Zala megyei példákat soroljak. Körmenden élő rokonaim is hasonlókat mondanak Vas megyéről. Akkor miről beszélnek ezek a hülyöncök? (Tisztelet Szalay Károlynak a szóért.)

A nyárról az olimpia. Végigkönnyeztem, boldog és büszke voltam minden magyar sportolóra. De az ellenzék és a bukott firkászaik láthatólag képtelenek voltak örülni és gratulálni nekik. Undorító!

Korábban írtuk