Hirdetés

Hány élete lehet egy embernek? – teszem fel a kérdést. Amióta figyelem az Európai Unió vezetőinek a tagállamokkal szembeni magatartását, kezdek hinni a reinkarnációban. A brüsszeli vezetők viselkedése éppen olyan buldózerszerű, mint a kommunistáké volt. Az az érzésem, hogy Brüsszelbe reinkarnálódott Lenin, Sztálin, Rákosi, Kádár, Hruscsov, Brezsnyev stb. Némelyik nőként tért vissza a Földre, de férfias agresszivitással. Erőszakosságuk változatlan. Most is azt képzelik, hogy amit ők mondanak, azt mindenkinek végre kell hajtani. Amelyik tagország, mint például a magyar, a saját útját akarja járni, az ellen kötelezettségszegési eljárást indítanak. A Szovjetunió kommunistái sem tűrtek ellentmondást.

Mi, magyarok nem vagyunk hajlandók még egyszer igába hajtani a fejünket. Hagyományainkat őrizve, keresztény magyarokként akarunk élni, gyermekeinket és unokáinkat is ebben a szellemben akarjuk nevelni.

Mivel is foglalkoznának Brüsszelben ezek a reinkarnálódott kommunisták, ha mi, magyarok nem lennénk? De vagyunk és leszünk, kitartóan ragaszkodunk a hagyományainkhoz. És akinek ez nem tetszik, annak el lehet innen menni.

Korábban írtuk