Hirdetés

Tájékoztatjuk, hogy 3… számú szerződéses folyószámláján 100 Ft lejárt fizetési határidejű követelés keletkezett.

Kérjük, hogy szíveskedjen a jelzett összeget 8 napon belül kiegyenlíteni. A hátralékot kiegyenlítheti a számlán feltüntetett bankszámlaszámra történő átutalással, online ügyfélszolgálati portálunkon bankkártyával vagy ügyfélszolgálati irodáinkon pénztári befizetéssel. Banki átutalás esetén kérjük, hivatkozzon stb. Ha a hátralékot már kiegyenlítette, kérjük, tekintse tárgytalannak stb. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a késedelem napjaira a Ptk. szerinti késedelmi kamatot stb.

Tájékoztatjuk, hogy a számlatartozás kiegyenlítéséhez részletfizetési segítséget vehet igénybe, melyet regisztráció után online ügyfélszolgálati portálunkon stb. A 180. késedelmes napot meghaladó távhőszámla-tartozások esetén Társaságunk engedményezési eljárást stb. A hátralékok kezelésének folyamatáról bővebben stb. stb.

Eme épületes sorok olvastán csak abban reménykedem, hogy az aktuális egyenlegem lehívása, ezen felszólítás személyre szabása és kiküldése a mesterséges unintelligencia vagy humán erőforrás által csak nem került többe száz forintnál.

Korábban írtuk