Hirdetés

Normális politikusok egy történelmi vereség után elvégzik a gyászmunkát, magukba szállnak, elemeznek. Levonnak tanulságokat. Nem sértegetik tovább a több mint hárommillió Fidesz–KDNP-szavazót. A kormánypárti politikusok „természetesen” gratulálnak, és ami a legfontosabb, emberi módon szólnak hozzájuk. Ez volna a parlamenti etikett, az elvárható minimum.

De nem, ez a szélhámos, politikai prostituált, haza­fiatlan Ferenc Gyurcsány egyre undorítóbb stílusban fröcsög. A rendőrt dobáló Fekete-
Győrrel, Olga Kálmánnal
és a diploma nélküli, momentumos Miklós Hajnallal együtt; így fogom írni a nevüket, mert ezek nem a hazájukért dolgoznak.

Amikor perverz módon nézem a Parlamentben az ellenzéki 57-et, bizony mindig eszembe jut Végh Antal nagy sikerű könyve, Az utolsó konzílium. Ezek az ellenzékinek csúfolt szörnyetegek elvesztették az eszüket. Több szerénységet várnék tőlük. De egy orvosi konzíliumot mindenképpen. A szemlőhegyi szemkilövető ugyanis nem átallja azt mondani: törvénytelen a kormány. Fletókám, te már évtizedek óta magad vagy a törvénytelenség! Több mint hárommillióan látjuk: neked, aki börtönnel fenyegetőzöl rendszeresen, neked tényleg ott lenne a helyed.

Korábban írtuk