MAGYARORSZÁG

Türk, magyar két jó barát
Türk, magyar két jó barát
Magyarország 11 éve indította el a keleti nyitás politikáját, különös figyelmet fordítva a közép-ázsiai és kaukázusi térségre. A kapcsolatok fejlesztése igazi sikertörténet.
Magyarország feltámadása – a Bethlen-kormány tíz éve
Magyarország feltámadása
A megmaradt erőforrásokra támaszkodó új gazdaságpolitikával a Bethlen-kormány tíz éve alatt Magyarország főnixként támadt fel.
Összeadódott az imák ereje
Összeadódott az imák ereje
Öt hétig volt lélegeztetőgépen Aradszki András. Ez idő alatt többször is válságosra fordult az állapota, de túlélte a betegséget.
Járvány a cigánysoron
Járvány a cigánysoron
A Reuters szerint a magyar állam magukra hagyta a cigányokat, akik nem bíznak a vakcinákban sem. Útra kerekedtünk, hogy megnézzük, mi igaz az állításokból.
Nagyaranyérmes tokaji aszú
Nagyaranyérmes tokaji aszú
A nemzetközi megmérettetésen mindössze három bort értékelt ilyen magas elismeréssel a világ neves szakértőiből álló zsűri.
Nyitás illúziók nélkül
Nyitás illúziók nélkül
A tömeges oltásoknak köszönhetően a járványüzemmód vége felé járunk. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökével beszélgettünk.
Eljött a százszor bátrak ideje
Eljött a százszor bátrak ideje
Mateusz Morawiecki, Matteo Salvini és Orbán Viktor budapesti találkozója idegességet keltett Brüsszelben. Fricz Tamás politológussal beszélgettünk.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az oldalon bármely hivatkozásra kattintva Ön elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.