Fotó: PMKI ASZÓD ÖRS/ BALESET-INFO.HU
Hirdetés

Ahogy arról pár napja az Origo is beszámolt, kiderült, hogy a botrányos ózdi Gyurcsány-show szervezője, koordinátora az a férfi, aki október 22-én a luxus kupé BMW-jével súlyos balesetet szenvedett az M3-as autópályán, Gödöllő térségében. A luxusautóban több köteg előválasztási szavazólap és nagy mennyiségű készpénz is volt.

A legfrissebb információnk alapján a BMW-ben 18 millió forintot találtak – írja az Origo.

Az autót vezető B. László amúgy Hódmezővásárhely baloldali polgármesterének a pártjában, az MMM-ben politizál, de Ózdon éppen az volt a feladata, hogy a náci karlendítős Farkas Péter Barnabás jelenlegi alpolgármester kampányát segítse.

Az Origo azt is megírta, hogy Ózd egyik önkormányzati képviselője, a volt jobbikos Fidrus Péter a közösségi oldalán azt állította: a Gyurcsány-show levezénylésével a Jobbik bízta meg B. Lászlót.

Korábban írtuk

Fidrus Péter szerint továbbá B. László olaszliszkai, mélyszegénységben élő embereket bérelt fel abból a célból, hogy azok akadályozzák meg, hogy olyanok is leadják a Gyurcsány-show sátránál szavazatukat, akik nem támogatják Farkas Péter Barnabást.

Az egyik sértett azt állította: miután kiderült, hogy nem a jobbikos Farkas Péter Barnabásra akar szavazni, többen egyszerűen megfogták a grabancát és kitették a sátorból.

A teljes cikk elolvasható az Origo oldalán, IDE kattintva!