A választópolgárok, szellemi honvédők egyre erősödő akaratát tiszteletben tartva a CÖF-CÖKA március 15-én ismét Békemenetet szervez.
 

Fotó: MTI, archív, illusztráció


Fotó: MTI, archív, illusztráció

Magyarország szuverenitását kívülről támadók és a helyeslő belföldi ellenzékieknek békés demonstrációval jelezzük a magyar emberek többségi állásfoglalását.

Kérjük a népszavazás és nemzeti konzultáció illegális bevándorlásról és a határkerítésről szóló több millió polgár szavazatának tiszteletben tartását.

Üzenjük, hogy a Békemenet indulási helyszínének a rendőrségre bejelentése jóval a hódmezővásárhelyi polgármester választás előtt, 2018. február 2-án megtörtént.

Lengyel civil barátaink Békemenetünkhöz jelezték csatlakozási szándékukat, értékelték, hogy Magyarország kiállt országuk brüsszeli szavazati jogának esetleges megvonása ellen. Emlékezve 1848 és 1956 elbukott szabadságharcaira, most a magyarokkal együtt kívánnak erőt mutatni a szovjet elnyomás után megszerzett nemzeti függetlenségünk megvédése érdekében.

Támogatjuk mindkét ország a közjót szem előtt tartó eredményes kormányzását. Nem feledjük, hogy 2010-re azok tették tönkre hazánkat, akik most, már a választások előtt kiszolgáltatnák a hatalomszerzést reményében a nyílt társadalom ideáját követőknek.

A nemzet szuverenitásáért aggódók személyes részvételükkel kinyilvánítják, hogy nem félnek és nem kívánnak senkit megfélemlíteni. Célunk az erkölcs primátusának figyelembe vételével az európai zsidó-keresztény civilizáció, kultúra folytonosságának megőrzése.

Március 15-én emlékezzünk és lépjünk együtt!

CÖF-CÖKA vezetősége

Békemenet

Soros emberei bevándorlóországgá tennék Magyarországot, ezért most újra ki kell állnunk hazánkért. Mindenkire szükség lesz: mutassuk meg, hogy sokan vagyunk!Találkozzunk március 15-én 12 órakor a Bem szobornál, 14 órakor Orbán Viktor beszédet mond a Kossuth téren. Gyere el, és küldd tovább!

Gepostet von Civil Összefogás Fórum am Mittwoch, 28. Februar 2018