A kormány válságkezelő csomagja sebtapasz egy nyílt törésre!

Élőben regálunk Palkovics László miniszter sajtótájékoztatójára!Szerintünk a kormány válságkezelő csomagja csupán sebtapasz egy nyílt törésre.Kövesd élőben, és oszd meg Dr. Molnár Csaba online sajtótájékoztatóját!🇭🇺🇪🇺

Gepostet von Demokratikus Koalíció am Dienstag, 7. April 2020
Hirdetés

Molnár Csaba azt mondta, a kormány még mindig csak a probléma felszínét kapargatja, és elengedte a munkavállalók, a kisvállalkozók kezét. A DK politikusa szerint erre utal, hogy a munkájukat elvesztők nulla forintra számíthatnak a kabinet csomagjából, a turizmuson kívül dolgozó kisvállalkozások pedig legfeljebb hitelekhez folyamodhatnak.

Hangsúlyozta, a kormány bérkiegészítő támogatását az állami hivataloknál kell igényelni, nem jár automatikusan, ahogy Németországban és Ausztriában. Az elmúlt évek tapasztalataiból valószínűsíthető, hogy sok kis- és középvállalkozás várhatóan nem kap majd segítséget – fogalmazott.

Indonézia zászlajával illusztrálták Lengyelországot

Molnár Csaba oldalán jelent meg az alábbi demagóg ábra, amelyen többek közt ismét Romániát és Bulgáriát ajnározzák, az alul piros, felül fehér zászlajú Lengyelországot pedig Indonézia alul fehér, felül piros lobogójával ábrázolták.

Orbán még mindig nem érti, vagy nem akarja érteni: azonnali támogatás kell azoknak, akik a járvány miatt elvesztik a…

Gepostet von Dr. Molnár Csaba am Montag, 6. April 2020