Fotó: drrose.hu
Hirdetés

– A 2007-ben alapított Dr. Rose Magánkórház a járóbeteg-ellátásban nyújt ingyenes szolgáltatást egymillió forint értékben a veszélyhelyzet idején a kormányzati dolgozók számára – mondja Lancsalics Petra ügyvezető igazgató. – Kórházunk orvosai reggel nyolctól este nyolcig fogadják a betegeket, akár a kisebb panaszokkal, akár receptíratási gondokkal küzdenek. 

 A Dr. Rose Magánkórház felajánlását az tudja értékelni igazán, aki a jelen járványügyi helyzetben próbálkozott azzal, hogy orvoshoz menjen, akár abból a célból, hogy hozzájusson szokásos gyógyszereinek receptjéhez, vagy azért, mert a járványtól független panaszai vannak.

– Kórházunk orvosai elismert szaktekintélyek, akik a legnagyobb professzionalizmussal képviselik szakmájukat – mondja az ügyvezető igazgató. 

Bár felajánlásukban csak járóbeteg-ellátásra vállalkoznak, mindemellett változatlanul teljes körű terhesgondozást is el tudnak végezni, hiszen a Dr. Rose Magánkórház kiválóan felszerelt intézmény és a legszigorúbb higiénés előírásoknak is megfelelnek.

– Amennyiben felmerül valamilyen komplex probléma, szakorvosaink konzíliumon döntenek a szükséges kezelések menetéről, a további vizsgálatokról, terápiákról.

Lancsalics Petra egy fontos körülményre is felhívja a figyelmet: a Dr. Rose Magánkórház azt kéri leendő betegeiktől, hogy telefonon, ne pedig személyesen jelentkezzenek a szükséges vizsgálatra. A betegellátás során fokozottan figyelnek a megfelelő higiénére és fertőtlenítésre. Bejelentkezéskor az ügyfélszolgálati munkatársak mindenkit részletesen kikérdeznek, hogy az esetleges koronavírus-fertőzés gyanúját kiszűrhessék, valamint az időpont-egyeztetések révén elkerülhető, hogy a betegvárókban ne legyenek egyszerre túlságosan sokan, ezzel is minimalizálva a lehetséges kockázatokat. A call center telefonszáma: +36 1 377 67 37