Virágh Előd felháborítónak nevezte, hogy Niedermüller Péter a keddi Magyarország-Írország válogatott labdarúgó-mérkőzés után azt írta a Facebookra, hogy „ma este Budapesten jobb volt írnek lenni”. A polgármester arra utalt, hogy a mérkőzés előtt az ír játékosok letérdelve tiltakoztak a gyűlölet ellen, míg a magyar játékosok állva maradtak, és a mezükön olvasható „respect” feliratra mutattak.

Hirdetés

Niedermüllert láthatóan minden zavarja, ami magyar, pedig a következő hetekben sok címeres magyar zászló lesz látható Budapesten. Így neki és a magyar szurkolóknak is jobb lesz, ha az Eb ideje alatt Írországban tartózkodik – közölte Virágh Előd.

Ha valakinek van oka arra, hogy térdeléssel fejezze ki a bocsánatkérését, az pont Niedermüller Péter, illetve főnöke, Gyurcsány Ferenc, aki minden idők legrosszabb, legkorruptabb kormányzását vitte végig 2010 előtt – fogalmazott.

A sajtótájékoztató végén a Fidelitas aktivistái a VII. kerületi önkormányzat portáján leadtak egy szimbolikus, a „Gyurcsány Airways” írországi járatára szóló, a polgármester nevére kiállított repülőjegyet.

Korábban írtuk