A kisebbik kormánypárt politikusa a videóban azt mondta: gyermekeink szexuális nevelése kizárólag a szülők joga, ezért a népszavazás minden kérdésére nemmel fognak válaszolni.

Hirdetés

A baloldal „tényszerűen” is a szexuális lobbi oldalára állt – jelentette ki a KDNP-s politikus. Hozzátette: a Magyar LMBT Szövetség jelentései alapján a baloldal pártjai – annak vezető ereje, „Gyurcsány pártja”, a Demokratikus Koalíció és „ifjúsági szárnya”, a Momentum is – beépítették javaslataikat programjukba.

A Momentum 2021-es szakpolitikai céljai között is egyértelműen kiállt az LMBTQ-érzékenyítés mellett, szerintük biztosítani kell a megfelelő szexuális felvilágosítást az iskolákban, és érzékenyíteni kell a pedagógusokat is – emelte ki Nacsa Lőrinc.

A kereszténydemokrata politikus hangsúlyozta: a baloldali pártok programjának kialakítását nagyban befolyásolják azok a szervezetek, NGO-k, amelyek a gyermekeket érintő különböző szexuális nevelési programokat akarják bevinni az iskolákba.

„Ne engedjünk nekik! Április 3-án dönthetünk gyermekeink jövőjéről, legyünk ott minél többen!” – buzdított a gyermekvédelmi népszavazáson való részvételre Nacsa Lőrinc.

Korábban írtuk