A képviselőcsoport az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt írta: Pécs a csőd szélén táncol, a közszolgáltatások színvonala a mélybe zuhant, rendszeresen kimaradnak helyi buszok, rossz minőségűek az utak, gondozatlanok a közterületek.

Hirdetés

Úgy fogalmaztak: Pécs baloldali vezetése százmilliós nagyságrendben költi a pécsiek pénzét propagandára és milliókat fordít semmire se jó koncepciókra valódi munka helyett.

A Fidesz szerint a vezetésen a szétesés jelei mutatkoznak, ugyanis sorban hagyják el a városházát vezető tisztségviselők, kulcsemberek, mint például a polgármester kabinetfőnöke, vagy a városi főépítész.

Hozzátették, számítani lehetett arra, hogy a működésképtelenség szélére sodorja Pécset Péterffy Attila és csapata.

A pécsi városházán ellenzéki szerepben lévő képviselőcsoport úgy vélekedik, a polgármester sunnyog és látszatintézkedéseken kívül csak a közpénzszázmilliókat lapátolják kifelé a cimboráknak (.) és haveri tanácsadók zsebébe, bármiféle eredmény nélkül.

A közleményben felszólították Péterffy Attilát, hogy állítsa le a fölösleges százmilliós kifizetéseket a haveroknak, és a százmilliós propagandagépezeté, mert nem drága és értelmetlen koncepciókra, hanem valós városvezetésre van szükségük a pécsieknek.

Korábban írtuk