Fotó: Vermes Tibor / Demokrata
Hirdetés

– Mintha nagyobb fordulatra kapcsolt volna nálunk is a genderlobbi. A legfrissebb hír, hogy a Magyar Pszichológiai Társaság egyes tagjai megtámadták Bagdy Emőkének, hazánk egyik legnagyobb pszichológus-szaktekintélyének a Meseország mindenkié című gendermesekönyv kapcsán tett nyilatkozatát. Önök azonnal léptek: támogató üzeneteket gyűjtenek a professzor asszonynak. Mi állhat a nemtelen támadás hátterében?

– Az LMBTQ-lobbi évtizedek óta nyomást gyakorol a különböző szakmákra. Intoleráns bajnokai minden olyan pszichológust szakmaiatlannak bélyegeznek és lejáratnak, akik nem fogadják el legújabb céljaikat és állításaikat. Egyes országokban odáig fajult a helyzet, hogy már törvényekkel tiltják az LMBTQ-irányzatnak be nem hódoló pszichológusok munkáját. Nem hagyhatjuk magukra a bátor szakembereinket, akiket megtámad, majd egyre inkább megpróbál ellehetetleníteni és lejáratni az LMBTQ-lobbi!

– A CitizenGO neve a nemzetközi színtéren már egybeforrt a genderlobbi és az abortusz elleni harccal. Nem először emelnek szót a lopakodó LMBTQ-propaganda ellen. Az embernek az az érzése, hogy a mesék világából ismert farkas nálunk is támadásba lendült: először csak a lisztes mancsát dugja be az ajtórésen, kecskegidának álcázva magát.

– Pontosan így. Ha nem vagyunk elég éberek, beengedjük a farkast. Ez a tét. Ha langyos vízben melegítik a békát, nem ugrik ki, de ha forró vízbe dugnák, rögtön kiugrana. Fokozatosan adagolják a gendertanokat, hogy hozzászokjunk, hogy ne lépje át az ingerküszöbünket.

Korábban írtuk

– A mesekönyv azért rendesen átlépte.

– Szögezzük le egyszer és mindenkorra: a gyerek tabu! A gyerekek világába nem szabad bevinni szexuális, illetve politikai ideológiákat, és nem szabad őket a természetes fejlődésükben befolyásolni. Ahogy a miniszterelnök úr mondta: hagyják békén a gyerekeinket!

– A Bagdy Emőke elleni támadás is jól mutatja, hogy szintet lépett a genderideológia terjedése. Már azt a nyilvánvaló tényt is megkérdőjelezik, hogy a kisgyerekek korai szexuális érzékenyítése káros, noha ennek komoly tudományos irodalma van. Tanulmányok bizonyítják, hogy Amerikában a szexuális felvilágosításon átesett korosztálynak már csak a 70 százaléka vallja magát heteroszexuálisnak. Vannak tagállamok, ahol már a lányok több mint fele valamelyik „szexuális kisebbségbe” tartozik, tehát többen vannak, mint az egészséges identitásúak! És vannak tagállamok, ahol minden tizedik fiú szeretne nővé válni, vagy már elgondolkodott rajta, hogy valójában rossz testbe született! A 888.hu egyik cikke szerint a homoszexuális-propaganda hatására az LMBTQ-lakosság aránya három év alatt a duplájára, húsz év alatt a nyolcszorosára nőtt!

– Angliában is drámai a helyzet. Exponenciális növekedésnek indult 2009 óta a genderdiszfória a kiskorúak körében.

– Mit jelent a diszfória?

– Azt, hogy a gyerek nem tud azonosulni a saját nemével élete egy szakaszában. A kutatások szerint nyolcvan-kilencven százalékban természetes módon megszűnnek ezek a problémák a kamaszkor végére. Létezett ilyen mentális probléma korábban is, de csak jóval kisebb számban fordult elő. Míg 2009-ben kevesebb mint száz ilyen esettel találkoztak az egész ország területén, 2016–2017-re a genderdiszfória a hússzorosára nőtt a kiskorúak körében. Ennyivel többen fordultak az egyetlen kiskorúakat kezelő genderklinikához.

– Minek tulajdonítható ez a növekedés?

– Mindez épp a transzlobbi megerősödésének időszakában ment végbe, tehát már most megmutatkoznak a gyerekkori érzékenyítés rövid távú következményei. Jól láthatóan LMBTQ-katonákat akarnak nevelni, akiket már az óvodáskoruk óta érzékenyítenek, hogy majd tíz év múlva a gendercélok érdekében szavazzanak. A lopakodás újabb jele, hogy a szülőket is megkerülve óvodai, iskolai foglalkozásterveket is készítettek például a mesekönyvhöz.

– Mit lehet tenni ellene?

– Olyan törvény megalkotására van sürgősen szükség, amelyik kizárja, hogy ezeket a témákat az óvodai, iskolai foglalkozásokra be lehessen vinni. Törvényt kell alkotni arról, hogy az LMBTQ-tartalom felnőtt tartalom, amelynek az oktatási-nevelési intézményekben nincs helye. Konkrét lépésekre fogjuk kérni ezért a döntéshozókat egy újabb petícióban, az Emberi Méltóság Központtal együtt.

– A mesekönyv elleni tiltakozókampány nagy port vert fel, és felháborodást váltott ki a baloldalon. A 24.hu hírportál idézte a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének közleményét, amely szerint „könyvterjesztők zaklató üzeneteket kapnak, automata e-mail-bombák segítségével kísérlik megbénítani a levelezőrendszereket. Telefonon fenyegetnek könyvesboltokat” – olvasható a közleményben. Emellett a lap szerint „náci időket idéző plakátokat ragasztottak több könyvesboltra”. Önök voltak azok?

– Semmilyen plakátot nem ragasztottunk. Valóban kértük, hogy hívják fel telefonon a könyvesboltokat, de a felhívásunkban kifejezetten kértük, hogy ezt udvarias és kulturált módon tegyék meg tagjaink. Ha valaki ezt nem tartotta be, a személyes felelősség őt terheli. Ami „a náci időket idéző plakátokat” illeti, a Euronewson ezt már úgy fordították le, hogy „Dúró Dóra és a petíció is náci attitűdöt tükröz”. Engem is megfenyegettek, ugyancsak a náci szót használva egy másik lejárató kifejezés, a „ribanc” jelzőjeként. Úgy tűnik, LMBTQ-körökben az a náci, aki nem fogadja el a genderideológia minden elemét. Ennyit a toleranciáról.

– Mi a véleménye a könyv ledarálásáról?

– A könyv is ugyanolyan tartalomhordozó, mint akár egy Facebook-bejegyzés. Attól, hogy egy szöveget kinyomtatnak, még nem válik szakrális tárggyá, mert ahhoz, hogy azzá váljon, szakrális tartalom is kell. Szemtanúi vagyunk annak, ahogy a Facebook tetszése szerint törli a neki nem tetsző konzervatív tartalmakat, vagyis online darálja le őket. Dúró Dóra ugyanezt tette: egy gyermekekre káros felnőtt tartalmat semmisített meg, mire a liberálisok remek kommunikációs trükkel áthelyezték a hangsúlyt a mesekönyv problémás pontjairól a darálás kulturálatlanságának kiemelésére. A Dúró Dóra által használt „aberrált” kifejezést viszont én nem használnám, hogy ne sértsem meg mások emberi méltóságát.

– Fiatalos és lendületes a CitizenGO eszköztára. Petíció, online mozgósítás, bojkott. Vannak, akik szerint az ilyen eszközöket döntően a baloldali-liberális oldal használja, ezek hiányoznak a konzervatív tábor eszköztárából. Önök viszont a konzervatív értékrendjük alapján épp ezekkel operálnak.

– Már évekkel ezelőtt arra lettünk figyelmesek, hogy ha tíz Greenpeace-aktivista felmászik egy hídra, akkor arra odafigyel a fél ország. Ezek nagy hatásfokú és látványos eszközök. Miért ne használhatnánk mi is? Az ENSZ-ben látom, hogy e téren mekkora lemaradásban vagyunk.

– Mire gondol?

– A liberálisok rendszeresen küldenek lobbistákat, néhány főt, köztük fiatalokat, ami azután már úgy jön át, hogy a „fiatalok hangja”, meg „ezt követelik a civilek”.

– De hisz önök is fiatalok és civilek. Miben különböznek más civil szervezetektől?

– Az értékrendünkben és abban, hogy tömegeket képviselünk egy szűk kör helyett. A CitizenGO alapvetően a keresztény és konzervatív eszmeiség talaján áll, az emberi élet, a család és a szabadság védelmét képviseli világszerte. 2013-ban alakult, de már 2001 óta létezik az anyaszervezet Spanyolországban. A székhelyünk Madridban van, tizenkét nyelven indítjuk a kampányainkat, a világ különböző részein élő munkatársaink és önkénteseink segítségével.

– Hogyan került kapcsolatba a CitizenGO-val?

– Egyetemista koromban kezdtem önkéntesként dolgozni. Kezdetben csak életvédelemmel foglalkoztam, de ma már látom, hogy ezek a témák összefüggenek. Nincs magzatvédelem családvédelem nélkül, nem lehet ezt a tevékenységet egyetlen fókuszra leszűkíteni.

– Mit sikerült elérniük?

– Bár a könyv még mindig a polcokon van, már egyre többen tudják, hogy mit rejt. Elértük továbbá, hogy Őrsi Gergely II. kerületi szocialista polgármester ne vegyen részt azon a mesematinén, ahol ebből a könyvből olvastak volna fel. Nagyon sokan felhívták telefonon, végül visszamondta a részvételét. Borbély Lénárd fideszes polgármester pedig Csepel összes óvodájában megtiltotta, hogy felolvassanak belőle.

– Hány aláírásnál tartanak?

– Nyolcvannyolcezernél. Ha sikerül megvédenünk a gyermekeket az LMBTQ-s felnőtt tartalmaktól, az tízezrek közös sikere lesz.