ELJÖTT A VÁRT PILLANAT!KILÉPÜNK AZ ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁSBÓL!A mai napon mind a négy jobbikos jelölt visszalépett mint…

Gepostet von Fodor Roland am Montag, 7. Oktober 2019
Hirdetés

Fodor Roland bejegyzése szerint „az ellenzéki moslékszövetség elveszítette a képviselőjelöltjeinek negyedét, és a minimális győzelmi esélyeit is”. Hozzátette, hogy kilépésük hónapok óta tervezett volt, „nincs köze a DK országos pártközpontja által megrendelt, a fideszes polgármestert ocsmány módon lejárató anyagokhoz”.

Az összefogáshoz azért csatlakoztak – írja -, mert így terveik szerint a „nemzetellenes baloldali pártok” nem tudnak külön-külön frakciót alakítani az új közgyűlésben; ehhez pedig szükséges volt pár hónapig belemenniük „- minden jóérzésű polgár döbbenetére – ebbe a proletár rémálomba”.

Hozzátette, hogy „értelmes magyar ember nem támogathatja a gyurcsányista erők megerősödését sem Győrben, sem országosan”.

A Jobbik győri alapszervezete úgy véli, hogy a magánéleti botrányba keveredett Borkai Zsolt polgármestert leváltani a „teljesen alkalmatlan Glázer Tímeára és a gyomorforgató módon kampányoló bandájára, semmit sem javítana a város helyzetén”.

Fodor Roland elnézést kért mindazoktól, akik az elmúlt időszakban azt hitték, hogy képesek lennének egy „teljesen alkalmatlan DK-s polgármesterjelölt mögé beállni”.

A Jobbik győri alapszervezete csak olyan elnökséget tud támogatni a párt novemberi országos tisztújításán, amely „kommunisták nélkül, a jobboldalon kívánja leváltani a korrupt Fideszt” – áll még a bejegyzésben.

A győri ellenzéki összefogást a Jobbik mellett a DK, az MSZP, az LMP és a Momentum alkotta.

A Jobbik elítéli tagjai visszalépését

A Jobbik elítéli tagjai visszalépését és továbbra is a győri ellenzéki együttműködést támogatja – írja közleményében a szélkakasok pártja.