A Jobbik gondolkodjon el, hogy hogyan jutott idáig

Akik követik a tévés közvetítést, azt láthatják, hogy a jobbikos képviselők laptopjain határon túli magyar települések szerepelnek.Ha viszont nem vállalnak közösséget a határon túli magyarokkal, akkor nyugodtan szedjék le ezeket a matricákat. Ne aggódjanak, mert pár napja megnyílt Gyurcsány Ferenc pártjának webshopja. Onnan lehet rendelni mindenféle baloldali portékákat, ha mindenképpen szeretnének matricákat, akkor ott szépen bevásárolhatnak – mondta Dömötör Csaba Jakab Péternek.

Gepostet von Fidesz am Dienstag, 2. Juni 2020
Hirdetés

Jakab Péter (Jobbik) szerint a magyar kormány a koronavírus-járvány okozta válság kezelésére olyan megoldást választott, amivel „ismét meglepi a hanyatló Nyugatot”: nem pénzügyi segítséget küldenek az embereknek, hanem levelet. A járvány alatt egy árva maszkot nem voltak képesek kipostázni, most meg nemzeti konzultációt indítanak? – kérdezte. Hozzátette: megint Soros a téma, meg az ő új terve. Orvos látta már önöket egyébként, mert klinikai eset, amit művelnek – mondta.

Szerinte a 2021-es költségvetést nézve kiderül, hogy Orbán Viktornak tényleg fantasztikus éve lesz, mert a gazdaságélénkítésre elkülönített 2000 milliárd forint majd strómanon keresztül szépen visszamegy a miniszterelnök zsebébe. Hozzátette: közben a lakosságtól 300 milliárd forinttal többet akarnak behajtani, miközben az árak az egekben vannak. Sürgette a Mészáros-adó bevezetését, az igazságos közteherviselést, a differenciált nyugdíjemelést, a férfiak 40 program és az állami bérlakásépítés elindítását.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára furcsállotta, hogy a Jobbik most a nemzeti konzultáció ellen beszél, holott korábban az ellenzéki párt is indított konzultációt. Szerinte a Jobbik abban is csatlakozik a baloldali pártokhoz, hogy letagadják az ország teljesítményét, és a mostani, a járvány alatt hozott intézkedéseket is lesajnálja.

Korábban írtuk

Kitért arra, hogy a Jobbik ezekben a hetekben elvágja minden gyökerét és bejelentkezik a baloldali paktum sokadik tagjának. Ha valaki szunyókál egy kicsit egy csendes délutánon, könnyen arra ébredhetett, hogy többen kiléptek a Jobbik-frakcióból – utalt arra, hogy a cikluskezdeti 26-ról 17 főre csökkent a Jobbik-frakció létszáma.

Felidézte a Jobbik alapító nyilatkozatát is, amelyben a többi között az szerepel, hogy a kommunista utódpártot és a vele összeforrt szélsőséges liberálisokat el kell távolítani a hatalomból.

Jakab Péter orvoshoz küldené a kormánypártiakat. Mondja ezt abban az időszakban, amikor ha valaki egy kicsit is elszundít, könnyen arra ébredhet, hogy közben többen kiléptek a Jobbik-frakcióból.

Gepostet von Dömötör Csaba am Dienstag, 2. Juni 2020