A jövőben teljes erejével a műsorkészítésre kíván koncentrálni, ezért megválik csatornaigazgatói megbízásától az m2 januárban kinevezett intendánsa. Süveges Gergő, miután létrehozta a leendő gyermek-, ifjúsági és családi csatorna működésének alapjait – megtervezte a csatorna kreatív koncepcióját, elkészítette a műsorstruktúra tervezetét és kialakította a stábot – úgy döntött, hogy márciustól visszatér a műsorvezetői munkához. Az m2 csatorna munkáját továbbra is segíti ötleteivel.

„Vesztettünk egy kreatív és ígéretes intendánst, de visszanyertünk egy népszerű és hiteles műsorvezetőt.” – kommentálta Süveges Gergő döntését az MTV Zrt. vezérigazgatója. Medveczky Balázs egyúttal megköszönte intendánsként végzett munkáját, kiemelve, hogy a leendő ifjúsági- és gyermekcsatorna már elindulása előtt érezhető népszerűségre tett szert, ami az intendáns munkájának köszönhető.

Süveges Gergő döntését azzal indokolta, hogy az elmúlt két hónap bebizonyította: a műsorvezetői munkájához szükséges lelkiismeretes felkészülés mellett csak úgy jut elegendő ideje és energiája a csatorna működtetésére, hogy annak a családja látná kárát. Ezt azonban semmiképp sem akarja.

„Nehéz döntés volt, mert az m2 igazi szívügyem, de nem akartam, hogy a gyermekcsatorna működésének saját családom lássa kárát – mondta döntését magyarázva a műsorvezető. – Be kellett látnom, hogy rossz példa lenne, ha épp egy gyerekcsatorna vezetője hanyagolná el saját gyerekeit, márpedig a két feladat – az intendánsi és a műsorvezetői – együtt csak ennek árán lett volna folytatható együtt. Izgalmas feladat volt, az m2 természetesen továbbra is számíthat rám.”

Medveczky Balázs vezérigazgató az m2 működésének irányítására további intézkedésig Dobos Menyhért vezérigazgató-helyettest és Rákay Philipet, az m1 intendánsát kérte fel.