Felhívással fordulunk minden felelős honfitársunkhoz és a leendő új Felelős Magyar Kormányhoz! Engedjék meg, hogy a KétesÁruk.hu csapata és olvasói a több mint 25.000 élelmiszer- és árubiztonsági jelentésre alapozva és össztársadalmi érdekre hivatkozva az alábbi követeléseket fogalmazza meg:

– Követeljük, hogy Magyarország legalább akkora érzékenységet mutasson az immár 50% feletti élelmiszer behozatal minőségi szabályozását illetően, mint a környező országok. Vizsgálják felül az érintett állami szervek működését, tegyék meg a szükséges jogi lépéseket.

– Követeljük, hogy a környezettudatosság hiányának emlegetése helyett figyeljenek az alapvető okra: a 3 millió mélyszegénységben élő honfitársunk kilátástalanságára, mely alapjaiban határozza meg a magyarországi fogyasztás struktúráját.

– Követeljük, hogy vizsgálják ki és hozzák nyilvánosságra az elmúlt 60 év balliberális politikájának nemzetromboló gyakorlatát! Tárják fel azt a folyamatot, melyben céltudatosan tette tönkre a magyar élelmiszertermelést, a feldolgozó ipart, az exportot, a márkavédelmet – a termelési kultúrát: – a családot, a falut, a kisgazdaságokat, az oktatást és a közösségi életet.

– Követeljük a felelősök elszámoltatását! Azt, hogy mondassék ki: soha el nem évülő népellenes bűnöket követtek el.

– Követeljük, hogy első feladatuk legyen a magyar falurombolás – a nemzetrombolás(!) – évtizedes gyakorlatának leállítása, melynek első lépése a mindennapi életet megkeserítő rendeletek és jogszabályok, az adópolitika felülvizsgálata.

– Ezen belül követeljük, hogy vizsgálják felül a magyar élelmiszerek piacra jutásának bürokratikus akadályait, a külföldiek gyakorlatilag ellenőrzés mentes bejutásának ál-liberális lehetőségeit.

– Kötelezzék a magyar kiskereskedelmet fojtogató multi élelmiszerláncokat és a külföldi kézre jutott magyar feldolgozóipar szereplőit gazdasági erőfölénnyel történő visszaélésük beszüntetésére! Vizsgálják felül és büntetőjogilag nyomozzák ki a közismert illegális folyamatokat: az erőfölény mindennapos gyakorlatát a termelésben, az értékesítési láncban és a forgalmazásban egyaránt.

A Karahun Örökségvédelmi Alapítvány, a KétesÁruk.hu és a JóMagyarÁru.hu – honlapok csapata és olvasói.

Nem kívánunk lehetetlent! Pénzhiányra hivatkozni felesleges, a végrehajtást illetően konkrét segítséggel szolgálunk.