Elfogadtuk a jövő évi költségvetést!

Elfogadtuk a jövő évi költségvetést! Ezzel megvédjük határainkat, újraindítjuk gazdaságot, és megvédjük a magyar emberek biztonságát! 🇹🇯

Gepostet von Hollik István am Freitag, 3. Juli 2020
Hirdetés

Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója Facebookon közzétett videójában ismertette a parlament által elfogadott jövő évi költségvetést. Kiemelte, hogy míg a szocialista kormányzások alatt az akkori válsághelyzetre válaszként megsarcolták a magyar embereket, ezzel szemben a Fidesz-KDNP igyekszik levenni a terhet mindenki válláról.

A költségvetés a gazdaság újraindításáról, a munkahelyek megvédéséről szól a járványügyi készültség fenntartása mellett. Szerepel benne többek között a tizenharmadik havi nyugdíj visszaépítése és a nyugdíjprémium, a tankönyvek teljesen ingyenessé tétele, a családtámogatás további bővítése, a közszférában dolgozók béremelése, valamint további adócsökkentések is várhatók.

Az Országgyűlés 133 igen, 62 nem szavazattal elfogadta a jövő évi költségvetés megalapozásáról szóló törvényjavaslatot. Hollik István kiemelte, a baloldali pártok nemet mondtak ezekre az intézkedésekre is, ezzel pedig bizonyították, hogy nem érdekli őket a magyar emberek sorsa.

Korábban írtuk