Hirdetés

Amint arról beszámoltunk, lámpavasat emlegetett a fideszesek kapcsán a korábban DK-s, most momentumos Szarvas Koppány Bendegúz.

„Járványkezelés Fidesz-módra. Nehéz erre szalonképesen reagálni, inkább csak úgy fogalmazok: megdolgoznak a fiúk a lámpavasért” – írta józsefvárosi önkormányzati képviselő a Facebookon.

A történtekre a Fidesz helyi szervezete pénteken közleményben reagált.

„A Momentum színeiben politizáló Szarvas Koppány Bendegúz józsefvárosi képviselő elképesztő agresszivitást engedett meg magának, erőszakos halállal fenyegetett” – áll a kormánypárt józsefvárosi szervezetének közleményében. Szerintük az idézet alapján „látható, a momentumos képviselő úgy véli, jogos lenne, ha a fideszeseket felakasztanák.”

„Az a politikus, aki az ország több mint felének támogatását elnyert politikai ellenfeleiről vagy azok szavazóiról ilyen gondolatokat képes megfogalmazni, ráadásul azokat nagy nyilvánosság előtt le is írja, méltatlanná válik arra, hogy bármilyen közösséget képviseljen és közéleti tisztséget lásson el.”

A Fidesz-KDNP józsefvárosi szervezete éppen ezért felszólítja Szarvas Koppány Bendegúzt, hogy kérjen bocsánatot a józsefvárosi választóktól, a magyar emberektől, és képviselői tisztségéről azonnali hatállyal mondjon le!