A Mi Hazánk folytatja a Coca-Cola elleni akciósorozatot.

Gepostet von Dúró Dóra am Dienstag, 13. August 2019
Hirdetés

Dúró Dóra, a párt elnökhelyettese az akció alkalmából tartott sajtótájékoztatón hangsúlyozta: továbbra is tiltakoznak a Coca-Cola kampánya ellen.

Véleményük szerint a kialakult helyzetért nemcsak a cég felelős, hanem „az álszent és farizeus politikát folytató” kormány is, amely „elsőként éppen a Coca-Colával” kötött stratégiai megállapodást, amely a többi közt lehetővé teszi a cég számára akár az adójogszabályok előzetes véleményezését is. Különösen felháborító, hogy egy olyan cég a magyar kormány stratégiai partnere, amely a világ legnagyobb műanyagszennyezője – mondta a politikus.

Úgy vélekedett: ha a kormány komolyan venné a „homoszexuális propaganda” visszaszorítását, akkor volna rá lehetősége, például a stratégiai megállapodásban szereplő kedvezmények visszavonásával.

Szerinte a Coca-Colának sokkal inkább olyan kampányokat kellene folytatnia, amelyek az egészségmegóvást szolgálják. A Mi Hazánk azt üzeni a Coca-Cola vezetőinek, hogy az azonos nemű párokat ábrázoló plakátokat „otthon, a négy fal között nézegessék” – fűzte hozzá a politikus.

„Mi addig ütjük a kólát, amíg meleg, és kitartunk a bojkott mellett” – fogalmazott Dúró Dóra.

A szórólapokon a párt arra szólítja fel a fesztiválozókat, hogy bojkottálják a Coca-Cola termékeit.