Fotó: Echo TV, képernyőkép

Az európai kereszténységet a migrációval akarják kiirtani – mondták az Echo TV Civil kör című műsorában.

Ezt az európai keresztény fajt ki akarják irtani, nem fegyverekkel, nem háborúval, nem tankokkal, hanem ezzel a migrációval – mondta Németh Alajos Echo TV Civil kör című műsorában. A rockzenész hozzátette: szerinte 1-2 év múlva feje tetejére áll a világ. Bakos Zoltán fotós tragikusnak nevezte migrációs helyzetet, Jurák Kata, a Magyar Idők újságírója pedig elküldené az országból azokat az embereket, akik nem képesek az integrációra. 

Az uniós támadások alapja az Magyarország migrációs politikája. A politikai elit részéről az unióban a bevándorlók sokkal nagyobb figyelmet kapnak jogaikat illetően, mint például az európai őshonos kisebbségek.

Bakos Zoltán szerint az arctalan világelitnek nem jó az, ha Európa fragmentált politikai egységekből áll össze, mert akkor mindenkit külön meg kell győzni. 

De, ha én elveszem az emberektől az identitását, nem pártolom ezeket és olyan arctalanul nyomom ezeket az ostobaságokat, hogy egynemű házasság stb., akkor ezzel én tönkre teszem az embereket, szétzilálom őket. Nincs, aki fölébredne, a fiatalságot ilyen szinten nevelik egész Nyugat-Európában. Tragikus a helyzet. Pont azokat tutujgatják, a muzulmánokat, akik egyébként, ha meglátják ezeket a homoszexuálisokat, úgy dobolják le őket az emeletről mint a huzat– magyarázta. 

Németh Alajos szerint:

Ezt az európai keresztény fajt ki akarják irtani, nem fegyverekkel, nem háborúval, nem tankokkal, hanem ezzel a migrációval. A nyakadba akasztanak teljesen más kultúrát, ez a két kultúra pedig előbb-utóbb össze fog csapni. Nem lehet a végtelenségig tartani az egymás mellett élést, mert nem is élünk egymás mellett. Csináltak maguknak no-go zónákat és ott eldöntik a jövőt, ami nagyon itt van a nyakunkon. Szerintem 1-2 év és a feje tetejére áll a világ.

Jurák Kata felidézte egy barátja történetét, aki azt mesélte, Olaszországban döbbenten állnak a bíróság előtt a migránsok, hogy miért probléma, ha megerőszakolja a nőt. Hiszen a nő, az egy nő, tehát egy alsóbbrendű, így ez nem bűn. 

Emberek, ébredjünk már fel, ezt a csürhét szabadítják ránk. Az, aki nem képes integrálódni, számomra egy olyan idegen az országomban, aki nem megtűrhető és menjen el – tette hozzá a Magyar Idők újságírója. 

A teljes adás: