Fotó: MTI/Balogh Zoltán, South Park/képernyőfotó (szerk.)
Hirdetés

László Imre bejegyzésének első bekezdése hozta működésbe a píszí-szirénát a Momentumnál:

„Különleges napra ébredtünk; mi, fiúk és férfiak megköszönjük, amit egész évben kapunk. A reggeli kávét, a meleg ebédet, a tiszta ruhát, az otthont – mindent, ami természetes. Csakhogy ezeket a természetes dolgokat különleges lényektől kapjuk: a Nőktől. Nekik természetes, hogy mosnak, főznek ránk, otthont teremtenek egy lakásból.”

Különleges napra ébredtünk; mi, fiúk és férfiak megköszönjük, amit egész évben kapunk. A reggeli kávét, a meleg ebédet,…

Gepostet von Dr. László Imre am Samstag, 7. März 2020

A momentumosok „szomorú meglepetéssel” olvasták a polgármester nőnapi köszöntőjét. Ugyan nem vonják kétségbe a poszt mögötti jó szándékot, ám nem mehetnek el szó nélkül a szerintük rendkívül káros társadalmi felfogás mellett, amit László Imre szavai hirdetnek – írják.

Ezután csupa nagy kezdőbetűvel szedik a „nemzetközi nőnap”-ot, mintegy ellensúlyozva azt a mérhetetlen kárt, amit a polgármester okozott a politikai korrektség gondosan felépített bájvilágában. A Momentum arra kéri hát a polgármestert, gondolja át a szavait.

Szomorú meglepettséggel olvastuk a mai nap folyamán Dr. László Imre Polgármester Úr nőnapi köszöntőjét. Írásában a…

Gepostet von Momentum Újbuda am Sonntag, 8. März 2020

Bár a hatalmat nem szívesen adná fel az ellenzék, így a fentiek nem vonják maguk után az újbudai együttműködés végét, azt látni kell, hogy az ellenzéki összefogás – más kerületekhez hasonlóan – a tizenegyedikben sem fenékig tejfel.