Fotó: Szél Bernadett Facebook-oldala (képernyőfotó)
Hirdetés

Új kezdeményezést indítunk – jelentették be Szél Bernadett Facebook-oldalán.

Hadházy Ákos a tőle megszokott lendülettel elmondta a közös videóban, szerinte a nemzeti konzultáció valójában nem párbeszéd, hanem a propagandagépezet ravasz eszköze.

„Sokan vagyunk, akik szeretnénk kifejezni a véleményünket a kormány politikájáról, akkor is, ha ez nem tetszik nekik. Sokan vagyunk, akik úgy látjuk, a nemzeti konzultációk valójában nemzeti manipulációk, amivel a kormány propagandagépezetének egyetlen célja, hogy elhitesse velünk: a valós problémáknál fontosabb Soros, a migránsok, vagy éppen az Európai Unió elleni harc. Sokan vagyunk, akik pontosan látjuk: az egész kormányzásuk lényege a párbeszéd tagadása, a más vélemények és más véleményen levők szisztematikus elhallgattatása, és a nemzeti konzultáció sem rólunk, hanem róluk szól” – nyavalyognak a videó leírásában.

Korábban írtuk

„Most lehetőségetek van elmondani a véleményeteket, anonim módon. Visszagyűjtjük a nemzeti konzultációs íveket!” – osztják meg legújabb ötletük hírét, aminek lényege, hogy szeretnének sokat a kezükbe kaparintani, hogy azt bizonygassák, ők aztán nagyon sokan vannak az ellenzéki oldalon.

Emellett agitátorok jelentkezését is várják: „aki arra vállalkozna, hogy másokat is meggyőz, másoktól is begyűjti az íveket, kérjük, hogy regisztráljon aktivistaként”.

„Ez több mint szimbolikus lépés. Ez egy lehetőség arra, hogy begyűjtsük az íveket barátoktól, ismerősöktől, családtagoktól, és közben beszélgessünk velük a közéletről és a politikáról”

– mondja elszánt tekintettel Szél Bernadett.

„A konzultációs ív elküldésével üzenhetünk a kormánynak: létezik az a Magyarország is, amelyik elégedetlen és változást akar. A kormány propagandaeszközét önmaga ellen fordítva a tudomásukra hozhatjuk, hogy elég sokan vagyunk és nem maradunk csendben!” – zárják soraikat.

„Első lépésként például álljunk fel a fotelből, és menjenek el a postára, és küldjék nekünk el ezeket a hazug leveleket!” – buzdít álmosító hangon Hadházy Ákos a videó legvégén.

Szél Bernadett és Hadházy Ákos új kezdeményezést indít

Új kezdeményezést indítunk. Sokan vagyunk, akik szeretnénk kifejezni a véleményünket a kormány politikájáról, akkor is, ha ez nem tetszik nekik. Sokan vagyunk, akik úgy látjuk, a nemzeti konzultációk valójában nemzeti manipulációk, amivel a kormány propagandagépezetének egyetlen célja, hogy elhitesse velünk: a valós problémáknál fontosabb Soros, a migránsok, vagy éppen az Európai Unió elleni harc. Sokan vagyunk, akik pontosan látjuk: az egész kormányzásuk lényege a párbeszéd tagadása, a más vélemények és más véleményen levők szisztematikus elhallgattatása, és a nemzeti konzultáció sem rólunk, hanem róluk szól. Most lehetőségetek van elmondani a véleményeteket, anonim módon. Visszagyűjtjük a nemzeti konzultációs íveket! Ehhez egyetlen dolgot kérünk: küldjétek el nekünk az íveket az alábbi címre: Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítvány (TITA): 1401 Budapest, Pf. 152. Mi begyűjtjük azokat, és megmutatjuk, milyen sokan vagyunk, akik nem értünk egyet a konzultációnak nevezett nemzeti manipulációval, és kampány helyett kormányzást akarunk. Aki arra vállalkozna, hogy másokat is meggyőz, másoktól is begyűjti az íveket, kérjük, hogy regisztráljon aktivistaként ezen az e-mail címen: kapcsolat@valodikonzultacio.hu. Lesznek begyűjtő pontok is, ahol le tudjátok adni az íveket. A konzultációs ív elküldésével üzenhetünk a kormánynak: létezik az a Magyarország is, amelyik elégedetlen és változást akar. A kormány propagandaeszközét önmaga ellen fordítva a tudomásukra hozhatjuk, hogy elég sokan vagyunk és nem maradunk csendben!👉🏻 További információk az eseményről: https://444.hu/2020/06/10/szel-es-hadhazy-keri-a-konzultacios-iveket

Gepostet von Szél Bernadett am Mittwoch, 10. Juni 2020