Előrejelzések szerint a gyümölcsök és zöldségek ára még a mostaninál is jobban elszáll Magyarországon. A szokásosnál gyengébb termés miatt a szakértők 30-40 százalékos drágulást prognosztizálnak, ami egy magyar családnak már megfizethetetlen, hiszen az alapvető élelmiszerek árának emelkedésével sem tudnak már sokan megküzdeni – állítja Barkóczi Balázs.

Hirdetés

A Demokratikus Koalíció felhívja a figyelmet: a magyar családok isszák meg a levét az Orbán-rezsim gyenge és gyáva kormányzásának. Elfogadhatatlan, hogy tíz év alatt annyira leamortizálták az országot, nullára tették a gazdaságot, lepusztították a családok költségvetését, hogy a magyar emberek már legfeljebb csak nézelődni járnak a boltokba és a piacokra – sopánkodik.  

Mi, európai magyarok nem ilyen sorsot szánunk az országnak és a családoknak, mert ez a méltatlan és kilátástalan helyzet nem fenntartható így tovább, akkor sem, ha a kormány gyengeségében és gyávaságában képtelen szembenézni azzal, amit évek alatt műveltek – zárul a közlemény.

Korábban írtuk