Fotó: YouTube, szerk.
Hirdetés

Pontosan ugyanazokról a szervezetekről van szó, amelyek Magyarországot az illegális migráció elutasítása miatt támadták. Vagyis az Amnesty Internationalről, a Civil Liberties Union for Europe-ról, a TASZ-ról, a Human Rights Watch-ról és persze a Magyar Helsinki Bizottságról. Nem véletlen, hogy ezen szervezetek magyarellenes hazugságkampányát a „Soros karmesterének„ nevezett Gerald Knaus vezényli le, aki korábban a migráció kapcsán támadta hazánkat. A háttérben pedig nem csak Soros György jelenik meg, hanem a Soros-birodalom örököse, Alex Soros is.

Az elmúlt napokban az UEFA-tól Brüsszelig nemzetközi össztűz zúdult Magyarországra, csupán azért, mert az Országgyűlés elfogadott egy törvénycsomagot a gyermekek védelme érdekében, amely a pedofilok ellen, a gyerekek és a szülők jogai mellett áll ki.

A pedofilellenes törvényt a Soros György amerikai milliárdos által finanszírozott álcivil szervezetek homofóbtörvénynek kezdték hazudni, annak ellenére, hogy az legkisebb mértékben sem irányul a homoszexuális emberek ellen, és nem is vonatkozik a 18 év felettiekre (természetesen, amennyiben nem követnek el pedofil bűncselekményt, de itt sem tesz különbséget a nemi irányultság között).

Soros Györgynek – részben politikai és üzleti céljai miatt – az illegális és tömeges migráció volt személyes ügye, addig fia, Alexnek az LMBTQ-propaganda a személyes ügye. Az apja által finanszírozott szervezetek egyre inkább neki akarnak megfelelni, mivel fokozatosan ő veszi át a Soros-birodalom vezetését.

Korábban írtuk

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják el az Origo oldalán.