Fotó: Koszticsák Szilárd, archív
Kunhalmi Ágnes, Karácsony Gergely és Tóth Bertalan az MSZP budapesti évadnyitó rendezvényén a Dürer Rendezvényházban 2018. január 10-én
Hirdetés

A Magyar Szocialista Párt Országos Elnöksége egyhangú döntésével Karácsony Gergelyt támogatja az MSZP és a Párbeszéd Magyarországért közös miniszterelnök-jelöltjeként a 2022. évi országgyűlési választást megelőző előválasztáson – tudatta a sótlan politikus.

Hisszük, hogy az MSZP-Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltje az előválasztáson elnyeri a többség bizalmát és a 2022-es kormányváltás után visszaépíti a jogállamot. Újra szabad lesz a sajtó, a törvény ismét mindenkire egyformán vonatkozik majd. Karácsony Gergely és kormánya olyan esélyteremtő országot épít, ahol mindenki tehetsége és tudása alapján boldogulhat, ahol magától értetődő az elesettek segítése és a szociális biztonság megteremtése. Karácsony Gergely zöld és baloldali kormányfőként óvja majd természeti értékeinket, és azért fog dolgozni, hogy a klímatudatosság, valamint a zöld energia felhasználása minél szélesebb körben elterjedjen – áradozott Tóth Bertalan Karácsonyról.

Arra kérünk mindenkit, álljanak Karácsony Gergely mellé, hogy Magyarországnak becsületes, tisztességes és hozzáértő miniszterelnöke legyen! A hatalom embereit végre leválthatja az emberek hatalma, Karácsony Gergely pedig a béke és az építkezés miniszterelnöke lesz, amiben az MSZP elkötelezetten támogatja – zárta lelkesült sorait a szocik társelnöke.

Az MSZP Karácsony Gergelyt támogatja miniszterelnök-jelöltként az előválasztásonA Magyar Szocialista Párt Országos…

Posted by Dr. Tóth Bertalan on Saturday, May 15, 2021
Korábban írtuk