Hirdetés

A választás előtti időszakhoz képest nem változott a legfőbb kihívás, ami a béke és a biztonság megteremtése. Ha ez megvan, akkor lehet folytatni az országépítő munkát – hangsúlyozta Dömötör Csaba a Hír TV Napi aktuális című műsorában.

„Mindenki számíthat a támogatásunkra és az együttműködésünkre is, aki az ország javáért dolgozik. Hogyha az alapvető kérdésekben egyetértünk, akár különböző világnézeti alapokon is, a családok támogatása, adócsökkentés, a munka becsülete, munkahelyteremtés, önálló lábon álló külpolitika, gazdasági szuverenitás, hogyha ezekben a célokban egyetértünk, akkor elég széles tere van az együttműködésnek” – fogalmazott a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára azzal kapcsolatban, milyen lesz az Orbán-kormány és a Fidesz-KDNP kommunikációja.

Dömötör Csaba arról is beszélt, a DK maga alá gyűrte a Jobbikot, ez most a baloldal fő gravitációs ereje, Gyurcsány Ferenc és a betagozódott Jobbik. „Márki-Zay Péter éppen alapíthat pártot, de a kiindulópont az az, hogy pár hónappal ezelőtt még az sem engedték meg, hogy egy kisebb frakciója legyen a parlamentben. Egy tiszteletteljes kérésünk lenne, akár alapít pártot, akár nem, hogy a magyarokat ne sértegesse” – jelentette ki az államtitkár

Korábban írtuk