Képernyőfotó: Echo TV
Fotó: Képernyőfotó: Echo TV
Hirdetés

Keddi budapesti sajtótájékoztatóján a politikus arról beszélt: ő az egyetlen ellenzéki képviselő, aki minden alkalommal támogatta a koronavírus-járvány elleni küzdelemhez szükséges jogszabály-módosításokat, így hétfőn is megszavazta, hogy kivételes, sürgős eljárásban tárgyalják az ezzel kapcsolatos kormányzati előterjesztést.

Szerinte ezzel ismét bebizonyosodott, hogy nem lehet számítani a baloldali pártokra az ország megvédésében, mert azok csak – gyakran egymásnak is ellentmondó – álhíreket gyártanak.

A baloldal láthatóan össze-vissza beszél, abban érdekelt, hogy minél több legyen a halott – fogalmazott Volner János, aki szerint ezzel akarják ezek a pártok elérni kormányra kerülésüket.

A Volner Párt ma az egyetlen parlamenti képviselettel rendelkező hiteles politikai erő, amely az ország megvédéséért minden alkalommal hajlandó volt összefogni a kormánypártokkal – jelentette ki az ellenzéki politikus, felelőtlenségnek nevezve a korlátozások elleni „lázítást”.

Korábban írtuk

Közölte, ismét felkéri a kormánypártokat, hogy tavalyi „kamuvideója” miatt mentsék fel Korózs Lajost (MSZP) a parlament népjóléti bizottságának elnöki tisztségéből.