Fotó: MTI, archív, szerk.
Fotó: MTI, archív, szerk.
Hirdetés

Budapesten és számos nagyvárosban olyan arányok alakultak ki, amelyek lehetőséget kínálnak arra, hogy az ellenzék ősszel nagyon sok pozíciót vegyen el a Fidesztől, hogy „a szabadság rozsdás kapui újra megnyíljanak” – mondta.

Rögzítette: a DK messzemenően támogatja az önkormányzati választásra születő ellenzéki megállapodásokat, mert nincs annál fontosabb, mint tovább gyengíteni az orbáni rezsimet.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint megkezdődött a szokásos baloldali casting, ez azt jelenti: az ellenzéki pártok egymást vagdalják, egymást fúrják a koncért, és mindezt előválasztásnak hívják. Ahány nap, annyi árulás – tette hozzá. Megjegyezte, mintha tényleg Karácsony Gergely (Párbeszéd) lenne az utolsó ember az országban, akinek nem tűnt fel, hogy Gyurcsány Ferenc (DK) szavainak igazságmutatója gyakran mutat nulla értéket.

Közölte, amit az ellenzéki pártok most egymással tesznek, azt tennék az országgal, az önkormányzatokkal, Budapesttel is, ugyanúgy átvernék a magyarokat, mint ahogy megtették már nagyon sokszor. Azt mondta: a baloldal 13 évvel a szemkilövetések, az őszödi beszéd és a megszorítások után még mindig Gyurcsány Ferencet ajánlja a magyarok figyelmébe. Kifogásolta, hogy Gyurcsány Ferenc felesége bejelentette: „megfúrja”, hogy a kormánypártok fontos tisztségeket kapjanak Brüsszelben.

A magyarellenes politikának soha nem volt többsége ebben az országban, és soha nem is lesz – hangoztatta.

„Kilóg az őszödi lóláb”

Gréczy Zsolt, a DK képviselője szerint az EP-választás megmozdította az országot, elvette a Fidesztől a kétharmadot. Egyebek között erre is reagált Dömötör Csaba államtitkár napirend előtt, az Országgyűlésben. #HIRTV

Gepostet von Hír TV am Montag, 17. Juni 2019