‼️A nyílt társadalom hálózata szerint a pedofilellenes javaslat sérti a gyerekjogokat🤔 📌Az Alapjogokért Központ…

Posted by Alapjogokért Központ on Friday, June 11, 2021
Hirdetés

A gyermeknek alkotmányos joga van a megfelelő testi, szellemi, erkölcsi fejlődéshez és nemi önazonossághoz, ezért is megdöbbentő az a merészség, mellyel a baloldal, „a nyílt társadalom hálózatának hazai nyerészkedői nekitámadtak az indítványnak”, arra hivatkozva, hogy az sérti a gyermekjogokat – írták.

Hozzátették: a pedofil hajlam egyike a legundorítóbb és legvisszataszítóbb szexuális vágyaknak, ezért a kiskorúak sérelmére elkövetett pedofil bűncselekményeket méltán övezi társadalmi megvetés; a büntetőjognak e téren mindig van hova szigorodnia, különös tekintettel az internetes pedofilhálózatokra, gyermekpornográfiára.

Úgy fogalmaztak: sajnos azonban Nyugat-Európában évtizedek óta zajlik a pedofilok iránti „érzékenyítés”, a pedofília relativizálása, a bűn bagatellizálása. Csakúgy, mint más, korábban nem elfogadottnak tekintett szexuális irányultságok esetén, itt is elkezdték a pedofilokat egyféle „áldozatként” bemutatni, akik maguk is szenvednek vágyaiktól, és akik nem büntetést érdemelnek, hanem segítségre van szükségük, hiszen szexuális irányultságuk „csak egy a sok közül”. Megjegyezték: a magyarországi balliberális sajtóban, a Magyar Narancsban, a Népszabadságban vagy a HVG-ben is számtalan cikk jelent meg, mely igyekezett bemutatni, hogy „a pedofil is ember”.

A pedofilellenes törvényjavaslat benyújtása után „balliberális blogoldalak, mint a 444 vagy a Telex” „jogi aggályokra” hivatkozva elkezdték kritizálni például a tervezett pedofil-nyilvántartást – olvasható a bejegyzésben. „Újabb mélypont”, hogy a migráció mellett is folyamatosan kiálló Amnesty, Helsinki vagy TASZ azt állítja: a pedofilellenes törvényjavaslat – mely óvná a gyermekeket az agresszív és radikális homoszexuális- és genderpropagandától is – „súlyosan korlátozná a gyermekjogokat”.

Korábban írtuk

Az Alapjogokért Központ úgy véli: ha viszont a pedofíliát erőteljesebben kriminalizáló javaslat rossz, abból az következik, hogy szerintük az lenne a jó a gyermekeknek, ha „támogatnánk a pedofíliát”. „Az ilyen aberrált gondolkodás nem csak morálisan elfogadhatatlan, hanem szembemegy az alkotmányos szabályokkal is.”

„Csak egyet tudunk üzenni a baloldalnak és a nyílt társadalom híveinek: el a kezekkel a gyermekeinktől, őket nem adjuk, soha!” – olvasható a központ Facebook-oldalán.