Ugyanakkor ennek a „társaságnak” – amelyben helyet kap Dobrev Klára, akinek a nagyapja asszisztált az ’56 utáni megtorláshoz és Gyurcsány Ferenc, akinek a nevéhez fűződik a 2006-os rendőrterror – egyáltalán nem kellene megemlékeznie a forradalomról egy rosszul sikerült előválasztás után – közölte Csizmadia László.

Hirdetés

A Békemenet tiszteleg ’56 mártírjai és a 2006-os gyurcsányi rendőrterror áldozatai előtt, illetve üzen Brüsszelnek is, hogy megvédik a szuverenitást, a szólásszabadságot és a kormányt a támadásoktól – mondta.

Hangsúlyozta, hogy a Békemenet a „Soha többé” feliratú molinó mögött vonul fel.

Ezzel arra akarnak bíztatni minden magyart: gondolják át, hogy miközben a kormány 12 éve nyugodt életet biztosít számukra, egy bolsevik, ultraliberális, Soros által támogatott társaság tör a hatalomra, amely újrakezdené Magyarország kirablását – fogalmazott Csizmadia László.

Korábban írtuk

Arról is beszámolt, hogy belföldről és külföldről egyaránt támadás érte a CÖF-CÖKA honlapját és hírportálját, ez azonban nem tudja megakadályozni a Békemenet sikeres megszervezését.

Ifj. Lomnici Zoltán, a CÖF-CÖKA szóvivője emlékeztetett arra, hogy a Békemenetet már hetekkel ezelőtt bejelentették, ezért szerinte a baloldal felelőtlen, amikor olyan eseményeket szervez, amelyek lehetőséget adhatnak a két tábor találkozására.

Ötvenhat szellemi örökösei a Békemeneten vesznek részt, miközben az elnyomók szellemi örökösei, a gyurcsányi baloldal megpróbál ellendemonstrációt tartani – tette hozzá.

Értetlenül állnak a kommunista szellemű elnyomók provokációja láttán – mondta a szóvivő.

Ifj. Lomnici Zoltán telefonon nyilatkozva az MTI-nek azt hangsúlyozta:

a Gyurcsány és Márki-Zay vezette baloldal

október 23-ai Békemenettel kapcsolatos „provokációja” egyértelműen azt mutatja, hogy a baloldal – ahogy 1956 őszén, 2006 őszén – „most is fél a békés, nemzeti érzelmű tömegtől”. Minden létező eszközzel – akár egy tüntetés Békemenetre történő rászervezésével, akár a sajtón keresztüli megfélemlítéssel, elbizonytalanítással -, megpróbálják megakadályozni, „hogy ismét százezrek vonuljanak a budapesti utcákon a nemzeti kormány politikája melletti kiállásképp” – mondta.

„Üzenetünk egyértelmű: mi erősek vagyunk és egységesek, ők pedig megosztottak és gyengék” – jelentette ki a CÖF-CÖKA szóvivője.