A PestiSrácok.hu szúrta ki Janiczak Dávid Facebook-bejegyzését, amelyben a „Habony-médiát” támadja a PS által közzétett botrányos hangfelvételek kapcsán. A női beosztottját anális erőszakkal fenyegető ózdi jobbikos polgármester azzal védekezett, ő is csak emberből van, és a felvételek illegálisan készültek – írja a portál.

Megtörte hallgatását Vona Gábor helyettese, akinek nőkkel szembeni minősíthetetlen viselkedéséről portálunk az elmúlt napokban több hangfelvételt is közzétett. A PestiSrácok.hu hétfőn olyan hanganyagot hozott nyilvánosságra, amelyből kiderül: Janiczak Dávid a titkárnő-kiválasztáskor nem igazán tudja függetleníteni hivatását a nemi vágyaitól.

A portál csütörtökön három újabb hangfelvételt tettünk közzé: az elsőn tanújelét adja, mennyire undorodik a csúnya nőktől, a másodikon egy neki szerelmet valló hölgyről beszél vállalhatatlan stílusban, a harmadikon pedig anális közösüléssel fenyegeti meg saját női beosztottját, ha nem teszi, amit ő mond.

A Jobbik alelnöke csütörtök esti Facebook-bejegyzésében végül ímmel-ámmal elnézést kér, ám a szöveg nagy része mégsem a saját fejére való hamuszórásról, hanem az ellentámadásról szól.

Janiczak próbálja valamelyest menteni a helyzetet: azt magyarázza, hogy ő is csak emberből van, a felvételek illegálisan készültek, és hogy amit akkor mondott, azokat nem a nyilvánosságnak szánta. (A felvételek a PestiSrácokhoz egyébként egykori jobbikosok környezetéből érkeztek, akik vállalhatatlannak tartják az egykori nemzeti radikális párt balra tolódását.)

A teljes cikk és a magyarázkodó bejegyzéshez érkezett hozzászólásfolyam a PestiSrácok.hu-n olvasható.

demokrata.hu