Nagy lesz a meglepetés, amikor egy nő fogja legyőzni a miniszterelnököt!

A Fidesznek ideje lenne eljutni a jelenbe a nők elismerését illetve, mert nagy meglepetés fogja érni őket, amikor egy nő, Dobrev Klára győzi le Orbán Viktort!Kövesd élőben, és oszd meg Arató Gergely napirend előtti felszólalását!🇭🇺🇪🇺

Posted by Demokratikus Koalíció on Monday, September 27, 2021
Hirdetés

Arató Gergely (DK) azt mondta, Orbán Viktor miniszterelnök szerint a nőknek a konyhában van a helyük, de az ellenzéki pártok nem akarják megmondani, ki hogyan éljen. A kormánypártok lebecsülik a magyar nőket, még mindig a múlt században élnek – jelentette ki.

Kiemelte: Angela Merkel német kancellár bebizonyította, hogy nőként is el tud vezetni egy országot, és ma már mindenki tudja, hogy a nők is alkalmasak vezetőnek. Dobrev Klára alkalmas az ellenzék miniszterelnök-jelöltjének, legyőzheti Orbán Viktort és vezetni tudja majd az országot – hangoztatta.

Dömötör Csaba a baloldalnak:„Azt látjuk, hogy Jakab Péter fórumán embert fojtogatnak. A Momentum újságírókat tiltana…

Posted by Fidesz on Monday, September 27, 2021

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára kifejtette: a kormány kiemelt törekvése, hogy minden tiszteletet és támogatást megadjon a nőknek. Egy gyermeket nevelő nő ma Magyarországon sokkal több támogatást kap, mint a baloldali kormányok idején – közölte.

Kitért rá: „az előválasztásnak nevezett színjátékban” az elmúlt napok világosan megmutatták, hogy mire lehet az ellenzéktől számítani, ugyanis Gyurcsány Ferenc megfenyegetett egy állampolgárt. „Ez lenne az európai stílus, amit önök követelnek?” – kérdezte a képviselőtől. Hozzátette: ez mindent elmond arról, hogyan áll az ellenzék azokhoz, akik nem értenek egyet vele.

Korábban írtuk

Hangsúlyozta: 2006-ban megmutatták, milyen az, amikor a baloldali erőszakosság hatalommal párosul. Biztosan nem hagyjuk, hogy ez még egyszer megtörténjen – jelentette ki.