Az ellenzéki pártok továbbra sem képesek elfogadni a választók akaratát és továbbra is saját, kicsinyes politikai harcaikkal vannak elfoglalva – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteken Budapesten újságíróknak.
 


Fotó: MTI, archív, illusztráció

Hidvéghi Balázs az új kormány megalakulása alkalmából tartott sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, hogy a nemzeti kormány a magyar választók egyértelmű felhatalmazásával kezdheti meg a munkát. 
    
Az áprilisi választáson a Fidesz-KDNP különlegesen erős bizalmat és támogatást kapott a szavazóktól arra, hogy folytassa az ország kormányzását – tette hozzá.
    
Az ellenzék ugyanakkor nem képes elfogadni a vereséget, amit jelez, hogy nem jelentek meg az Országgyűlésben a miniszterek eskütételénél. A választók akaratával szemben, nem az ország ügyeivel, csak kicsinyes politikai harcaikkal foglalkoznak – fűzte hozzá.
    
A Fidesz-KDNP és a most megalakult nemzeti kormány céljai ugyanakkor változatlanok: „keresztény kultúránk, a határok és az ország szuverenitásának a védelme”.
    
„Mindent el fogunk követni, hogy Magyarországot megőrizzük magyar országnak és nem engedjük, hogy bevándorlóországot csináljanak belőle” – szögezte le.
    
Hangsúlyozta, továbbra is a munkában és a magyar családokban hisznek és azért fognak dolgozni, hogy a pénzügyi stabilitás megőrzése mellett minél inkább tudják támogatni a magyar vállalkozásokat.

„Célunk a teljes foglalkoztatottság és a magyar családok minél erősebb támogatása a jövőben is” – mondta Hidvéghi Balázs.