Hirdetés

A műsorban elhangzott: a demokráciáért aggódó véleményformálók szerint már az is baj, hogy a kormány ismét egyszeri pénzjuttatást ad a nyugdíjasoknak, ráadásul a rezsicsökkentés miatt többet fizetünk a gázért, mint kellene; kampány van, a jó hírekkel nem tud mit kezdeni a ballib média.

Szó esett a Merkel-Orbán tárgyalásokról is. A német kancellár kihúzta a szőnyeget az ellenzék kampánytémája alól, noha az a hír járja, hogy Merkel burkoltan megfenyegette a magyar miniszterelnököt a legutóbbi találkozójukon – legalábbis a balliberálisok szerint.

Vona Gábor elérte a mélypontot, érthetetlen a kommunikációja – értettek egyet a vendégek, és augusztus 20-a kapcsán ismét bebizonyosodott, hogy a nemzeti ünnepekkel sem tud mit kezdeni a haladó sajtó. Szerintük a Petőfi-díjazottak mind „NER-isták”, miközben Fekete-Győrék áthelyezték a Keleti pályaudvart Erzsébetvárosba. Karácsony Gergely budapesti alkotmányt akar, mindeközben a ballib sajtó pedig sértődött politikusokkal – Békesivel, Simonyival – készít kormánykritikus interjúkat.

A műsor vendégei ezekről a témákról, meg még sok másról is elmondták a véleményüket.