Fotó: Hadházy Ákos Facebook-oldala, szerk. (illusztráció)
Hirdetés

A baloldali összefogás az április 3a-i országgyűlési választási kudarca ellenére sem változtatott a taktikáján – jelentette ki Palóc André.

A Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány vezető elemzője elmondta, az új Ország­gyűlés megalakulása során hamar világossá vált, hogy folytatódik a baloldali káosz, és a tartalmi kérdések helyett olyan technikai kérdések kerültek napirendre, mint hogy ki mikor van éppen az ülésteremben vagy vonul ki onnan, és melyik frakciónak hány bizottsági hely jut. Vagyis a baloldali pártok most sem a választókat érintő és őket érdeklő ügyekkel foglalkoznak – tette hozzá az elemző, aki arról is beszélt, hogy annak ellenére, hogy a szomszédban háború dúl, ami globális energiaválsághoz és ezáltal háborús inflációhoz vezetett, nincs érdemi mondanivaló a baloldalon.

– Többet lehetett az elmúlt időszakban hallani arról, hogy az ellenzéki pártok közül ki szeretne külön indulni a 2024-es európai parlamenti választáson, mint arról, hogy melyik pártnak mi az álláspontja az energiaválság, az olajembargó vagy éppen az infláció kapcsán – tette hozzá.

A további részletekről IDE KATTINTVA a Magyar Nemzet honlapján olvashatnak.

Korábban írtuk