Kérdőív a szexualitásról

Hirdetés

Egy kérdőív segítségével próbálták meg feltérképezni a diákok szexuális irányultságát az iskolaújság szerkesztői a budapesti Eötvös József Gimnáziumban, írta meg a Magyar Nemzet augusztus közepén. Az Eötvös Diák című iskolaújságot készítő fiatalok ezek szerint fontosnak tartották, hogy a szexuális kisebbségeket érintő témákról szó essen az iskola falain belül.

A kérdéssorban olyan személyes dolgokra kérdeztek rá, mint hogy a diákok hogyan jellemeznék a nemi identitásukat, a szexuális orientációjukat és a romantikus vonzalmaikat vagy milyen nehézségeket éltek meg a szexualitásukkal kapcsolatban, miképpen vallották be a családtagjaiknak és a barátaiknak, hogy az azonos nemű emberekhez vonzódnak.

Kötelező érzékenyítő foglalkozás

A budapesti Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakgimnáziumról is kiderült, hogy az intézményben megjelent az LMBTQ-propaganda. Szintén a Magyar Nemzetnek az iskola egy diákja számolt be róla, hogy 2019-ben részt kellett vennie az intézményben egy szervezett LMBTQ-érzékenyítő foglalkozáson, amiről több képet is küldött a lapnak.

Az egyik fotón az látható, hogy az osztályteremben a táblán az LMBTQ betűk fogalmi magyarázatai mellett olyan fogalmakkal ismertetik meg a diákokat, mint az aszexuális, demiszexuális és alloszexuális. Sőt, az óraadó tanár felírta a Soros-féle Labrisz Leszbikus Egyesület honlapjának a címét, illetve a szervezet ügyfélfogadási idejét.

Korábban írtuk

A gyermekek védelme érdekében a kormány népszavazást is indított, azt azonban több baloldali párt, és egy Soros-szervezet is megtámadta, ezzel is bizonyítva, beengedné az LMBTQ-propagandát az óvodákba, iskolákba. Jól látszik tehát, hogy a gyermekvédelmi törvényre szükség van, és fontos, hogy az emberek a népszavazáson is kifejezzék véleményüket.

A teljes cikk az Origón olvasható.