Fotó: ECHO TV, szerk.
Fotó: ECHO TV, szerk.
Hirdetés

Éveken át mondogattam, hogy csúfos vége lesz annak, ha az MSZP nem talál vissza a balos gyökereihez, és elvtelen kalandozásokkal próbálja az elitjét eltartani. Annyiban tévedtem, hogy ez a csúfos vég nem az MSZP sima megszűnése lett, hanem az, hogy előtte még megtűrt szolgálónak beállhattatok a liberálisok, a konzervatívok és a nácik alá – indított Szanyi kapitány.

Sok bűnötök van, amelyekben nem kívántam osztozni. A legnagyobb bűnötök azonban az, hogy egy-egy zsírosabb alku kedvéért bármelyik elveteket hagytátok feladni. Hogy nem lázadtatok, és ma sem lázadtok a korrupt, hazug és dúsgazdag “Zordonjaitokkal” szemben – írta a politikus.

Most még örültök, hogy tucatnyi helyen az MSZP jelöltje indulhat közös ellenzéki jelöltként, s talán a közös lista is csurrant-cseppent valamit. Mert tudjátok, hogy önállóan immár leginkább csak kipottyannátok az Országgyűlésből. Baloldali szövetségesetek nincs, s ‘kvázi’ legjobb esélyetek, hogy csápolhattok egy milliárdos oligarchának, vagy a nácik által felfedezett mélykonzervatív Orbán-klónnak – szúrt oda Szanyi.

Hagytátok meggyalázni Kádár Jánost, most pedig hagyjátok meggyalázni Horn Gyulát – sorolta vádjait, majd kijelentette, aki baloldali értékrendet vall, az a továbbiakban a baloldalt újjáépíteni hivatott IgenSzolidaritás mellé áll.

Mint ismeretes, péntek délelőtt Karácsony Gergely bejelentette, visszalép az előválasztás második fordulójában Márki-Zay Péter javára.

Korábban írtuk