Ma is az a Gyurcsány Ferenc vezeti a baloldalt, aki szemeket lövetett ki

Ma 14 éve szivárgott ki az őszödi beszéd felvétele, ahol Gyurcsány zárt körben elismerte hogy hazugsággal nyert választást. Nem szabad elfelejtenünk, hogy ma is az a Gyurcsány Ferenc vezeti a baloldalt, aki rendőrattakot vezényelt és szemeket lövetett ki. Sosem szabad megengednünk, hogy újra hatalomra kerüljenek!

Gepostet von Hollik István am Donnerstag, 17. September 2020
Hirdetés

Hollik István azt mondta, hogy a baloldal az eltelt időben semmit sem változott: ugyanaz, mint régen. Ma is mindenre képes a hatalom megszerzéséért, és ma is Gyurcsány Ferenc vezeti, ahogyan korábban. Ezért nem szabad megengedni, hogy újra hatalomra jussanak – jelentette ki.

Szavai szerint az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésekor a felháborodás óriási volt, mindenki azonnal utcára vonult, a miniszterelnök lemondását követelve. Gyurcsány Ferenc a demonstrációkra „rendőrattakkal válaszolt”, a hatalom megtartásáért „a rendőrséget szembefordította az állampolgárokkal” – tette hozzá.

„A békés tüntetőket vízágyú és lovasroham fenyegette, sőt Gyurcsány még a tüntetők közé is lövetett. Budapest utcáin vér folyt. Tetteivel még büszkélkedett is, saját maga vallotta meg, hogy személyesen irányította a rendőrséget. Az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésével egyértelművé vált, hogy Gyurcsány mindenre képes a hatalomért. Ha kell, hazudik, ha kell, szemeket lövet ki” – fogalmazott Hollik István.

Korábban írtuk